Αίτημα του Δήμου Χαϊδαρίου για Έκπτωση στις Θέσεις Παρκινγκ του Σταθμού Μέτρο «Αγία Μαρίνα»

Ο Δήμος Χαϊδαρίου κατέθεσε αίτημα προς τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ  ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ  Α.Ε. την Τετάρτη 4/1/2018, προκειμένου οι κάτοικοι της πόλης μας που χρησιμοποιούν το μετρό να επωφεληθούν έκπτωσης της τάξεως του 20%.

Όπως αναφέρει σχετικό αίτημα του Δήμου, ο σταθμός  «Αγ.  Μαρίνα»  της γραμμής 3 του μετρό βρίσκεται  στα όρια της πόλης μας και οι κάτοικοι  του Χαϊδαρίου εξυπηρετούνται από αυτόν.

Ωστόσο, η μεγάλη απόσταση  από τις  περισσότερες συνοικίες της πόλης μας, η έλλειψη ελεύθερων θέσεων στάθμευσης πέριξ του σταθμού και η γενικότερη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε,  δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό τη χρήση του από  τους δημότες  μας , στερώντας τους  τη δυνατότητα στάθμευσης.

Μετά την πρόσφατη απόφασή σας  να προσφέρετε οικονομικές διευκολύνσεις  με έκπτωση 20%  στους  δημότες και στους εργαζόμενους  των Δήμων  Αιγάλεω   και   Αγίας Βαρβάρας  αναφορικά  με  τη  χρήση  των  υπηρεσιών στάθμευσης  στο σταθμό  «Αγ.  Μαρίνα», παρακαλούμε να κάνετε δεκτό ανάλογο αίτημα και για τους  δημότες μας, για τον ίδιο χώρο στάθμευσης.

Διαβάστε επίσης