Βουλγαρία: Ξεκληρίστηκαν οικογένειες και κάηκαν παιδιά στο δυστύχημα με το λεωφορείο

Παγωμένη παραμένει όλη η Ευρώπη από την ασύλληπτη τραγωδία στη Βουλγαρία με τους 46 νεκρούς μετά τη φωτιά που έπιασε σε λεωφορείο.

Ολόκληρες οικογένειες ξεκληρίστηκαν ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Το τουριστικό λεωφορείο από Βόρεια Μακεδονία τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει οδηγώντας στον θάνατο δεκάδες άτομα.

Το λεωφορείο επέστρεψε από εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη και στις δύο ξημερώματα συνέβη το μοιραίο. Ο δρόμος προς τη Σόφια είναι κλειστός με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του δυστυχήματος. Θα υπάρχει μάλιστα και η συνδρομή ανθρώπων από τη Βόρεια Μακεδονία.

Από τα 46 άτομα που έχασαν τη ζωή τους τα 12 ήταν παιδιά. Πρόκειται για το πιο σοβαρό δυστύχημα με λεωφορείο στην Ευρώπη τα τελευταία δέκα χρόνια. Στα πλάνα φαίνονται τα παιδιά λίγο πριν βγουν από το ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζουν τι τους επιφύλασσε η μοίρα.

Το μικρότερο θύμα της τραγωδίας είναι παιδί 4 ετών όπως μετέδωσε στην εκπομπή Tlive η δημοσιογράφος Μπόικα Ατανάσοβα. Σώθηκαν επτά άτομα που κατάφεραν να σπάσουν τα τζάμια του φλεγόμενου λεωφορείου.

Διαβάστε επίσης