Γιώργος Ζαχάρως : «Ψήφος στο ΚΚΕ – ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση σε όλες τις εκλογές!»

 

Κάλεσμα για ενιαία απάντηση του λαού στην ενιαία επίθεση που δέχεται, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, απηύθυνε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηρακλείου Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Ζαχάρως, σε συνέντευξη που παραχώρησε .

«Η απλή αναλογική δεν μπορεί από μόνη της να λύσει όλα τα προβλήματα. Ήρθε ως ανάγκη της εποχής και για να εξυπηρετήσει το σύστημα», τόνισε σχολιάζοντας την εφαρμογή του νέου εκλογικού συστήματος στις δημοτικές εκλογές ο κ. Ζαχάρως.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι παρατηρείται αυξημένη ροή ψηφοφόρων στις τάξεις του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, εξαιτίας της διάψευσης των προσδοκιών από την παρούσα Κυβέρνηση. «Επιστρέφουν όσοι είδαν την ελπίδα να γίνεται λεπίδα», σημείωσε με νόημα ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής.

Τέλος, ο κ. Ζαχάρως άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου, η οποία όπως είπε δεν κάνει κάτι διαφορετικό από το να εφαρμόζει πιστά την πολιτική της κεντρικής Κυβέρνησης. «Μόνα φωτεινά παραδείγματα οι κομμουνιστές δήμαρχοι», κατέληξε ο Γιώργος Ζαχάρως.

Διαβάστε επίσης