Δήλωση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης : Βρε πως αλλάζουν οι καιροί εγώ εδώ και εσύ εκει

“Βρε πως αλλάζουν οι καιροί εγώ εδώ και εσύ εκει” λέει το γνωστό τραγούδι το οποίο θυμηθήκαμε κατά την διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο για τις θέσεις του Δήμου μας σχετικά με την επένδυση στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι πολέμιοι της επένδυσης, μαζί με τον πρώην Δήμαρχο Χρ. Κορτζίδη, κάποτε διαδήλωναν με τον σημερινό Πρωθυπουργό για την ματαίωση της επένδυσης.

Προχθές (2/8) ο πρώην Δήμαρχος δήλωσε ότι συμφωνεί σε πολλές από τις θέσεις μας, αναφορικά με τις διεκδικήσεις του δήμου, ενώ στη ψηφοφορία για την έγκριση των θέσεων της δημοτικής αρχής ψήφισε “παρών”.

Επιστροφή στον ρεαλισμό λοιπόν για τους πρώην αγωνιστές που δήλωσαν “παρών” στην ψηφοφορία απέναντι στις διεκδικήσεις του Δήμου.

Καλωσορίζουμε την αλλαγή στάσης του πρώην Δημάρχου Χρ. Κορτζίδη, ενώ μας χαροποιεί το γεγονός ότι, έστω και αργά, όσοι διαδήλωναν (φωτό) εναντίον της επένδυσης είτε ήρθαν πιο κοντά στις θέσεις μας, είτε τις υιοθέτησαν εξ’ ολοκλήρου.

Τις θέσεις του Δημάρχου υπερψήφισαν 19 δημοτικοί σύμβουλοι, 5 δήλωσαν παρών, ενώ κατά, ψήφισε ο κ. Ν. Σπυρόπουλος.

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί..

Ιστορική ήταν η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας. Ο Δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος, παρουσίασε επίσημα στο σώμα και σε φορείς της πόλης, τις διεκδικήσεις του Δήμου σχετικά με την Επένδυση στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.Με την ιστορική ομιλία του δημάρχου τέθηκαν στέρεες βάσεις για τις μελλοντικές εξελίξεις.Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης είναι η πολιτική δύναμη που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει την επένδυση. Δεν θα δεχθούμε καμία έκπτωση στα αναφαίρετα και αυτονόητα αυτοδιοικητικά μας δικαιώματα.Καλωσορίζουμε επίσης την αλλαγή στάσης του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Κορτζίδη, ο οποίος στο δημοτικό συμβούλιο δήλωσε ότι συμφωνεί σε πολλές θέσεις μας αναφορικά με τις διεκδικήσεις του δήμου, ενώ στη ψηφοφορία για την έγκριση των θέσεων της δημοτικής αρχής ψήφισε παρών. Τις θέσεις του Δημάρχου υπερψήφισαν 19 δημοτικοί σύμβουλοι, 5 δήλωσαν παρών, ενώ κατά, ψήφισε ο κ. Ν. Σπυρόπουλος.

Posted by Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης – Municipality of Hellinikon Argyroupolis on Donnerstag, 3. August 2017

Διαβάστε επίσης