Δήμος Αγ.Δημητρίου: Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α.

Την Δήμαρχο Δήμου Αγίου Δημητρίου, κ. Μαρία Ανδρούτσου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, κ. Γιώργος Ιωακειμίδης στο Δημαρχείο της πόλης και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί της  για θέματα τοπικού και ευρύτερου αυτοδιοικητικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων συναντήσεων εργασίας  με τους Δημάρχους του λεκανοπεδίου  Αττικής.

Η κ. Μ. Ανδρούτσου από κοινού με τους συνεργάτες της είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Π.Ε.Δ.Α. για τις εξελισσόμενες παρεμβάσεις στην πόλη αρκετές από τις οποίες γίνονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και με την ολοκλήρωση τους αναμένεται να αναβαθμίσουν τόσο την καθημερινότητα των πολιτών όσο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες του Δήμου προς τους Δημότες.

 Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης, αναφερόμενος στις υπό εξέλιξη δράσεις της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής επεσήμανε με έμφαση την διεξαγωγή της προγραμματισμένης για την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2018  Ημερίδας της Π.Ε.Δ.Α. με θέμα τις επιβαλλόμενες δράσεις πολιτικής προστασίας εκ μέρους των Δήμων για την αντιμετώπιση του σεισμικού κινδύνου.

«Πρόκειται -ανέφερε ο κ. Γ. Ιωακειμίδης- για μια μελέτη εξαιρετικού ενδιαφέροντος την οποία ζητήσαμε ως Π.Ε.Δ.Α. από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και  θα παρουσιαστεί ενώπιον των αιρετών της Αττικής από τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας (Ο.Α.Σ.Π.), κ. Ευθύμιο Λέκκα.»

«Προσωπικά, είμαι της αρχής τουλάχιστον εμείς οι αυτοδιοικητικοί, να λειτουργούμε για ζητήματα  υψηλού κινδύνου ως Προμηθείς και όχι ως Επιμηθείς…. Στο πνεύμα αυτό εντάσσεται και η συγκεκριμένη δράση μας.»

Στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν από το Δήμο Αγίου Δημητρίου εκτός της Δημάρχου κ. Μαρίας Ανδρούτσου, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Ηλίας Σαββάκης, η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου κ. Ελένη Χατζηδημητρίου, οι Αντιδήμαρχοι, Οικονομικών Υπηρεσιών  Αναστάσιος Σοφιανόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών Άγγελος Γαβαλάς, Ποιότητας Ζωής Σπήλιος Διαβολίτσης και ο εντεταλμένος επί θεμάτων Υγείας & Πρόνοιας σύμβουλος, κ. Βασίλειος Κουτσανδρέας.

 

Διαβάστε επίσης