Δήμος Αγ. Παρασκευής: 1.000 παιδιά στους αγώνες δρόμου στα πλαίσια του Μαραθώνιουυ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία έγινε Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017  ο Αγώνας Δρόμου Μικρών Παιδιών

που διοργάνωσε   ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής-ΠΑΟΔΑΠ σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο του 35ου  Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Στον αγώνα έλαβαν  μέρος  περισσότερα από  1.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών χωρισμένα  σε δύο κατηγορίες:

Αγωνιστικές κατηγορίες Αγοριών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Κοριτσιών Γ΄ και Δ΄ τάξης, Αγοριών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης και Κοριτσιών Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, με αφετηρία στη Μεσογείων & Αγ. Ανδρέα και τερματισμό στη Μεσογείων &Χαλανδρίου.

Μη Αγωνιστική για Αγόρια και Κορίτσια από 4 έως 8 ετών, με αφετηρία στο παλιό Δημαρχείο (έναντι ΕΡΤ) και τερματισμό στη  Μεσογείων &Χαλανδρίου.

Σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στον αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλεια. Στους τρείς  νικητές  κάθε κατηγορίας εκτός από τα μετάλλεια απονεμήθηκαν και διπλώματα. Οι απονομές των διπλωμάτων  έγιναν από το Δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο, τον Πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Σωτ. Παπαμιχαήλ και τους Δημοτικούς Συμβούλους Ελ. Πετσατώδη πρ. Αντιδήμαρχο και Γιαν. Μυλωνάκη.

Τη διοργάνωση συντόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ.

Τον αγώνα και τις απονομές παρακολούθησαν και καταχειροκρότησαν τα παιδιά εκπρόσωποι φορέων, γονείς, δάσκαλοι και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης