Δήμος Αγ.Παρασκευης :ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ.

 

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες ανακοινώσεις για τους εργαζόμενους στα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και στο Δημοτικό Ωδείο. Δυστυχώς, ένα πραγματικό πρόβλημα, που αφορά σε καθυστέρηση πληρωμών των καθηγητών διανθίζεται με ανακρίβειες και συσκοτίσεις με σκοπό να πληγεί η η Δημοτική αρχή και η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ.

Η αλήθεια είναι ότι:

  1. Οι συμβάσεις των καθηγητών καθυστέρησαν να υπογραφούν γιατί άργησαν να έρθουν από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, αν και οι διαδικασίες εκ μέρους του ΠΑΟΔΑΠ είχαν γίνει από τον από την προηγούμενη άνοιξη.
  2. Ένα υπηρεσιακό λάθος-παράληψη οδήγησε, παρά τις προσπάθειες να ξεπεραστεί, στην υπογραφή νέων συμβάσεων που αύξησε την καθυστέρηση πληρωμών για ένα μήνα.

 

  1. Οι νέες συμβάσεις έχουν επεκτείνει τον χρόνο εργασίας, όπως ζητούσαν οι καθηγητές, λύνοντας οριστικά τα προβλήματα καθυστέρησης πληρωμής.

 

  1. Οι εργαζόμενοι παρά τις όποιες καθυστερήσεις όχι μόνο δεν έχασαν τα χρήματα τους, αλλά πληρώθηκαν όλα τα χρήματα που τους οφείλονταν από την περίοδο δημαρχίας του κ. Ζορμπά.

 

  1. Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ έχει αναλάβει τις ευθύνες που της αντιστοιχούν δημόσια στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις συναντήσεις με καθηγητές και σπουδαστές, αλλά και υπηρεσιακά, έχοντας πάντοτε στόχο της την τελική λύση του προβλήματος.

Το εντυπωσιακό λοιπόν είναι ότι ενώ οι εργαζόμενοι, που είναι αυτοί που εθίγησαν από το πρόβλημα που υπήρξε, φαίνεται να καταλαβαίνουν την πραγματική του διάσταση και να μην  προβαίνουν σε καμία ανακοίνωση, διάφοροι αυτόκλητοι σωτήρες, υποψήφιοι κυρίως, παίζουν παιχνίδια στην πλάτη τους με ανακοινώσεις, ενώ  όταν δημιουργήθηκε το πρόβλημα  κανένας τους δεν είχε εμφανιστεί για να βοηθήσει έστω και με μια πρόταση στη λύση του.

Η πολιτική ζωή είναι ευθύνη και λύσεις και όχι γκρίνια, ψεύδη και καταγγελίες και επειδή η κοινωνία το ξέρει πολύ καλά αυτό, έχει διαλέξει για Δήμαρχο του Δήμου τον Γιάννη Σταθόπουλο και θα το ξανακάνει.

Διαβάστε επίσης