Δήμος Αιγάλεω:ΑΙΓΑΛΕΩ-SMART CITY 2020-2030.

Τι υλοποιείται σήμερα στον Δήμο Αιγάλεω, τι σχεδιάζεται για το αύριο και τι ευκαιρίες θα δοθούν προς αξιοποίηση.

Ο Δήμος Αιγάλεω, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, από τις 09:30 μέχρι τις 15:00, ημερίδα για την ψηφιακή πολιτική με θέμα «Αιγάλεω-Smart City 2020-2030», στο Δημαρχείο Αιγάλεω, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, Στ. μετρό Αγία Μαρίνα).

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας θα παρουσιαστεί ο σχεδιασμός για το Αιγάλεω της επόμενης δεκαετίας, η πολλά υποσχόμενη τεχνολογία 5G στην οποία συμμετέχει πιλοτικά και οι υποδομές που δημιουργούνται αυτή τη στιγμή στον Δήμο, καθώς και οι προοπτικές που δημιουργούνται από αυτές τις ενέργειες.  Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η εφαρμογή «Novoville» και η προσπάθεια, μέσω αυτής, για την καλλιέργεια της έννοιας του «συμμετοχικού πολίτη», ο οποίος θα αποτελέσει την βάση για την έξυπνη πόλη του μέλλοντος.

Στο δεύτερο μέρος, το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με ομιλίες εκπροσώπων αρμοδίων φορέων σχετικά με το νέο οικονομικό πλαίσιο για νεοφυείς επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες καινοτομίας και παραδείγματα καλής πρακτικής.

Διαβάστε επίσης