Δήμος Βριλησσίων: ανέγερση του νέου Ναού Αγίου Αντωνίου

Ιερός Ναός Αγίου Αντωνίου και Δήμος Βριλησσίων μαζί για την ανέγερση του νέου Ναού

 Συνάντηση Δημάρχου Ξένου Μανιατογιάννη με  τον Σεβασμιότατο Αρχιμανδρίτη της ενορίας του Αγ. Αντωνίου Βριλησσίων, Ιγνάτιο Γιαπιτζίογλου, τον κ. Δούνια Νικόλαο, αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τον κ. Συμιριώτη Μιχαήλ, αντιπροέδρο συλλόγου ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής Βριλησσίων με τους Ιερούς Ναούς, πραγματοποιήθηκε χθες,19-9-2019, στο Δημαρχείο συνάντηση του Δημάρχου, κ. Ξένου Μανιατογιάννη, με τον Σεβασμιότατο Αρχιμανδρίτη της ενορίας του Αγ. Αντωνίου Βριλησσίων, Ιγνάτιο Γιαπιτζίογλου, τον κ. Δούνια Νικόλαο, αντιπρόεδρο του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τον κ. Συμιριώτη Μιχαήλ, αντιπροέδρο συλλόγου ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου.

Ο Σεβασμιότατος συνεχάρη το Δήμαρχο για την επανεκλογή του, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σεβασμό της Δημοτικής Αρχής στην αντιμετώπιση των θεμάτων του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου και ζήτησε τη διαρκή  συμβολή, στήριξη και συνεργασία του Δήμου στο προσφερόμενο έργο της εκκλησίας και ειδικότερα στα θέματα τόσο της ανέγερσης του νέου  Ι.Ν. Αγ. Αντωνίου όσο και της διευθέτησης του ρέματος. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίσης τέθηκαν τα προβλήματα που αφορούν την κοινωνία των Βριλησσίων και γενικότερα θέματα που συσχετίζονται με το έργο της ενορίας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βριλησσίων, κ. Ξένος Μανιατογιάννης,  επεσήμανε πως «η αγαστή συνεργασία Εκκλησίας και Δημοτικής Αρχής μόνο οφέλη έχει να επιφέρει στην κοινωνία και δεσμεύτηκε πως θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης της και σε αυτή του τη θητεία».

Τέλος, τους διαβεβαίωσε πως θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση και συνεργασία, τόσο με την εκκλησία όσο και με τον Δήμο Χαλανδρίου, στα διοικητικά όρια του οποίου υπάγεται ο Ιερός Ναός, προκειμένου να επιλυθούν όλες οι τεχνικές δυσκολίες και να ξεκινήσουν τα έργα ανέγερσης του νέου Ναού Αγ. Αντωνίου.

Διαβάστε επίσης