Δήμος Βριλησσίων: Βράβευση των εθελοντών Καθηγητών και των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων η τιμητική εκδήλωση βράβευσης των εθελοντών Καθηγητών του Δημοτικού Κέντρου Μελέτης και των επιτυχόντων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση κατά το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, έγινε η βράβευση των 200 και πλέον μαθητών που εισήχθησαν στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Ο Δήμαρχος, κ. Ξενοφών Μανιατογιάννης, κατά το χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους και συνεχάρη τους μαθητές για τις επιδόσεις τους, ευχόμενος καλή επαγγελματική σταδιοδρομία και κάθε καλό στη ζωή τους.

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Σοφία Χαντζάρα, αφού τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του εθελοντισμού, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές για την τριετή στήριξή τους προς το θεσμό του ΔΗ.ΚΕ.ΜΕ. Αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που επιτελούν οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί, αλλά και στην καθοριστική συμβολή των γονέων, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος στόχος των παιδιών τους.

Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή και απένειμαν επαίνους ο Δήμαρχος κ. Ξ. Μανιατογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Κ. Βαφειάδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κ. Μουζάκης , η πρόεδρος του ΠΑΟΔΗΒ κ. Ι. Κυρίτση, η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Γ. Παρασκευοπούλου, ο διευθυντής του 2ου Γεν.Λυκείου κ. Α. Χρηστάκης και η υποδιευθύντρια του 2ου Γεν.Λυκείου κ. Α. Χαρίση.

 

Διαβάστε επίσης