Δήμος Βριλησσίων: ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ «Followgreen Αpp» ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

Ο Δήμος Βριλησσίων κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσης Followgreen Δήμου Βριλησσίων – Followgreen.gr/vrilissia είναι πλέον διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα! Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.

Ο δημότης κάνοντας χρήση της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό (Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Βριλησσίων μέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Παράλληλα, κερδίζει πόντους επιβράβευσης καταχωρώντας την ανακύκλωσή του .

Η εφαρμογή περιέχει έναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προσφορές/υπηρεσίες. Οι δημότες μπορούν να αποκτήσουν τις προσφορές/υπηρεσίες εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης, που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.

Το Followgreen App του Δήμου Βριλησσίων διατίθεται χωρίς χρέωση στα «App store» για iPhone και «Google play» για Android κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Ψηφιακών Εφαρμογών, Αλέξης Μαυραγάνης καλεί όλους τους δημότες να εγγραφούν και να ξεκινήσουν τη διάδρασή τους με την ηλεκτρονική πλατφόρμα προσφορών και εκπτώσεων των καταστημάτων της πόλης και να ωφεληθούν από αυτές, ενώ τόνισε ότι «πρόκειται για μια νέα διαδικτυακή δυνατότητα ιδιαίτερα χρήσιμη και για τη νέα γενιά Βριλησσιωτών».

Ο Δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, σημείωσε ότι «με την επέκταση του followgreen.gr/vrilissia και στις συσκευές κινητής τηλεφωνίας γίνεται ένα χρήσιμο βήμα για την αναγκαία μετάβαση του Δήμου Βριλησσίων στην ψηφιακή εποχή και, ταυτόχρονα, συνδέεται η βιώσιμη ανάπτυξη και η κυκλική οικονομία με την ψηφιακότητα».

Μη χάνεις χρόνο, κατέβασε τη νέα μας εφαρμογή &  μπες στο παιχνίδι της ανακύκλωσης!

Διαβάστε επίσης