Δήμος Βριλησσίων: Συνεχίζεται το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης

 Συνεχίζεται με επιτυχία και με τη συμμετοχή 200 περίπου παιδιών, το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Βριλησσίων.

Τα παιδιά φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα στο Κλειστό και Ανοιχτό Γήπεδο Βριλησσίων καθώς και στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α, από τις 7.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Κάτω από την επίβλεψη 20 έμπειρων γυμναστών διαφόρων αθλητικών ειδικοτήτων, παίζουν, αθλούνται και διδάσκονται κολύμπι, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο, τέννις και πινγκ πονγκ. Κάθε Παρασκευή επισκέπτονται αθλητικά πάρκα και παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις μέσα από τις οποίες εκτός από ψυχαγωγία παίρνουν και διάφορα μηνύματα και ερεθίσματα. Μέσα από τις δυνατότητες του θεατρικού παιχνιδιού καλλιεργούν την δημιουργική τους φαντασία, ενώ καθημερινά ανακαλύπτουν, δημιουργούν και πειραματίζονται με την ζωγραφική την χειροτεχνία και τον πηλό.

Ως δημοτική αρχή συνεχίζουμε το πρόγραμμα της θερινής δημιουργικής απασχόλησης με συνείδηση και επαγγελματισμό, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα και επιδίωξη την ασφάλεια και την ψυχική υγεία των παιδιών. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας έχουν εμπιστευθεί τα παιδιά τους!

ΠΑΟΔΗΒ – Τηλ.: 210-8101510 & 511

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης