Δήμος Ελευσίνας: Τιμήθηκαν τέσσερις σημαντικοί άνθρωποι

Το Τμήμα Αθλητισμού του ΝΠΔΔ ΠΑΚΠΠΑ του Δήμου Ελευσίνας, αισθάνοντας την ηθική υποχρέωση να τιμήσει τέσσερις σημαντικούς ανθρώπους του Ελευσινιακού Αθλητισμού, διοργάνωσε την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στο Κλειστό Γήπεδο «Ανδρέας Δσκαλάκης», εκδήλωση προς τιμήν τους.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η ελάχιστη έκφραση ευγνωμοσύνης, από όλους τους νεότερους, σε εκείνους τους ξεχωριστούς ανθρώπους που με το ήθος τους, τις αξίες τους και την εργατικότητά τους, καθοδήγησαν πολλούς νέους στον υγιή αθλητισμό. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, ο οποίος αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που έζησαν οι βραβευμένοι και στις προσπάθειες τους να ανεβάσουν τον Ελευσινιακό Αθλητισμό ψηλά. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΑΚΠΠΑ, ανέφερε ότι από παιδί είχε σαν ίνδαλμα αυτούς τους αθλητές και πρέπει οι νεότεροι να τους έχουν σαν πρότυπα.

Ακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Χρήστου Δήμα, που αναφερόταν στα τιμώμενα πρόσωπα, με διάφορα γεγονότα της ιστορίας του Ελευσινιακού Αθλητισμού.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους:

Χρήστο Μαρούγκα         Έφορο Μπάσκετ

Παναγιώτη Μίχα             Ποδοσφαιριστή

Σπύρο Τσούτσουρα        Προπονητή – Δάσκαλο

Νίκο Αδάμ                       Ποδοσφαιριστή – Προπονητή – Έφορο

Η εκδήλωση έκλεισε με διάχυτη την συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκόμενους και με την ευχή να «ξαναβρεθούμε πάλι στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης