Δήμος Ηρακλείου Αττικής:«Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου»

Πρόγραμμα για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φαινομένων βίας.

Ποτέ δεν είναι αργά να μιλήσουμε, να βρούμε λύση και να προλάβουμε φαινόμενα βίας στο οικογενειακό, κοινωνικό, επαγγελματικό περιβάλλον… Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής σε συνεργασία με την ΜΚΟ WIN HELLAS ξεκινούν ένα ειδικό ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση ανδρών και γυναικών απέναντι στα παραπάνω κρούσματα βίας.

Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 2 ωρών, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των ατόμων μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν και θα γίνονται στο ΚΑΠΗ της οδού Αυγής κάθε Τετάρτη απογευματινές ώρες, ενώ δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Για δηλώσεις συμμετοχής και περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα 2102724045 και 2102716636. Προθεσμία για τις αιτήσεις έως τις 6 Μαρτίου (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

 

Διαβάστε επίσης