Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δημιουργική και καλλιτεχνική απασχόληση

Οι εγγραφές ξεκίνησαν… Για ακόμα μια χρονιά οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα μαθήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας, ψυχαγωγίας και απασχόλησης που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής μέσα από την δημοτική του επιχείρηση, ΚΕΑΕΔΗΑ ΑΕ – ΟΤΑ. 

Οι δράσεις απευθύνονται σε ενήλικες αλλά και παιδιά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαλέξουν μια ή περισσότερες εκ των: πλέξιμο, ντεκουπάζ, ζωγραφική, θέατρο, μαριονέτα, κόσμημα – δημιουργία.
Πληροφορίες και εγγραφές, στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ, 1ος όροφος δημαρχείου Ηρακλείου Αττικής (Στ. Καραγιώργη 2) από Δευτέρα έως και Παρασκευή 9.00 – 15.00 (τηλ. Επικοινωνίας 2132000205).
Για τις εγγραφές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι δραστηριότητες οργανώνονται ανά μάθημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις συμμετοχής των αιτούντων.

«Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια, όπου αυτή η Δημοτική Αρχή έθεσε στο επίκεντρο της πολιτικής της την αναβάθμιση της καθημερινότητας του πολίτη. Είτε πρόκειται για τις μεγάλες μας πολιτιστικές εκδηλώσεις, είτε πρόκειται για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες δωρεάν κοινωνικές μας υπηρεσίες, η προσπάθεια μας στοχεύει στο να παρέχουμε διεξόδους ποιότητας και ευκαιριών στον κάθε πολίτη. Το διευρυμένο, φέτος, πρόγραμμα των τμημάτων δημιουργικής και καλλιτεχνικής απασχόλησης, εντάσσεται σε αυτή ακριβώς την φιλοσοφία. Είμαστε σίγουροι, ότι για ακόμη μία χρονιά όλοι οι Ηρακλειώτες θα τα αγκαλιάσουμε και θα τα αγαπήσουμε», το κοινό μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου, της αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου και του προέδρου της ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκου Μπαρμπούνη.

Διαβάστε επίσης