Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Διάθεση 250 χιλιάδων ευρώ για την ανάπλαση 6 κοινόχρηστων χώρων άθλησης

Σε ευρύτατες παρεμβάσεις για την βελτίωση της λειτουργικότητας κοινόχρηστων χωρών άθλησης και αθλητικών χώρων σε έξι σημεία της πόλης προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πρόκειται για τους χώρους στις οδούς Ιωαννίνων, Κλεισθένους, Μπομποτίνου, Κιθαιρώνος, Πίτλιγκερ αλλά και στο αθλητικό κέντρο της οδού Ν. Καζαντζάκη. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η δημοτική αρχή εισηγήθηκε και το σώμα ψήφισε την διάθεση 250 χιλιάδων ευρώ για τις απαιτούμενες εργασίες ανακαίνισης.
Οι χώροι θα αναμορφωθούν πλήρως με νέο εξοπλισμό, χλοοτάπητα ή ταρτάν όπου χρειάζεται, βοηθητικούς χώρους κτλ., ώστε να προσφέρουν ένα ομορφότερο και ασφαλέστερο περιβάλλον στους Ηρακλειώτες που τους χρησιμοποιούν, ειδικά τα παιδιά.
Στόχος του Δήμου, όπως τόνισε στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στο άμεσο μέλλον να αυξηθούν οι αθλητικοί χώροι της πόλης: «Με την τροποποίηση του ρυθμιστικού σχεδίου και την αναθεώρηση των χρήσεων γης που προετοιμάζουμε να φέρουμε στο επόμενο διάστημα στο Δ.Σ., διαμορφώνουμε τις συνθήκες για να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στο Ηράκλειο», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης