Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Εγκαίνια για το δεύτερο ΚΕΠ

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου, δεύτερου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών της πόλης πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου στις 18.00 το απόγευμα στον χώρο του ΚΕΠ, λεωφόρος Πλαπούτα 36. Στο έναν μήνα της λειτουργίας του, το νέο ΚΕΠ, που άνοιξε για να εξυπηρετήσει την περιοχή του Παλαιού Ηρακλείου, έχει υποδεχθεί εκατοντάδες Ηρακλειώτες που ήδη το έχουν περιβάλει με την εμπιστοσύνη τους.

Άμεσα και αποτελεσματικά, σε διασύνδεση με το κεντρικό σύστημα και τη βάση δεδομένων, το ΚΕΠ του Παλαιού Ηρακλείου εκτελεί όλες τις διεκπεραιώσεις υποθέσεων πολιτών ακριβώς όπως και το κεντρικό ΚΕΠ του Δήμου στο δημαρχείο, με τη διαφορά ότι βρίσκεται δίπλα στο σπίτι των κατοίκων της περιοχής και στην διάθεση, κυρίως, εκείνων που δεν μπορούν εύκολα να μετακινηθούν προς το κέντρο της πόλης.

Το νέο ΚΕΠ λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, 08.00 με 14.30 (τηλέφωνο επικοινωνίας 2102856050, email d.irakleioup_attikis@kep.gov.gr).

Για τις υπόλοιπες (μη εργάσιμες) ώρες και ημέρες, θυμίζουμε, το κεντρικό ΚΕΠ του δημαρχείου λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 με 20.00 και το Σάββατο 08.00 με 14.00.

Διαβάστε επίσης