Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Επίσκεψη στελεχών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στις δομές υγείας του Δήμου

Αντιπροσωπεία στελεχών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την τόνωση των υπηρεσιών πρόνοιας.

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών και αξιωματούχων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας υποδέχθηκε στην πόλη ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο πλαίσιο της επίσκεψης των ανθρώπων του Π.Ο.Υ. αυτές τις ημέρες στην χώρα μας και συνάμα ως μέρος των ενεργειών που κάνει αυτό το διάστημα ο Δήμος για να πιστοποιηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό και να μπορέσει, έτσι, να προσφέρει ακόμα περισσότερες υπηρεσίες Πρόνοιας και Υγείας στους Ηρακλειώτες. Ο Δήμος Ηρακλείου επιλέχθηκε ως σημείο επίσκεψης από τα στελέχη του Οργανισμού, ως Δήμος με πρωτότυπα και πρωτότυπα προγράμματα υγείας.

Οι εκπρόσωποι του Π.Ο.Υ. γνώρισαν τις υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες του, ξεναγήθηκαν σε δομές όπως ο Σταθμός Άνοιας που λειτουργεί τα τελευταία χρόνια στα δημοτικά ΚΑΠΗ ενώ αντάλλαξαν απόψεις και τεχνογνωσία με τους υπηρεσιακούς και πολιτικούς παράγοντες του Δήμου για το πώς μπορούν να βελτιωθούν και να εμπλουτιστούν οι δημοτικές υπηρεσίες για να καλύψουν ακόμα περισσότερο τους πολίτες και τις ανάγκες τους, τόσο σε επίπεδο πρόληψης, όσο και στην περίθαλψη.

«Συμμαχούμε με έναν ισχυρό οργανισμό, όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για να τονώσουμε αυτά που παρέχουμε στους δημότες μας ώστε να είναι ενημερωμένοι, υγιείς και ενεργοί. Η Υγεία, σε όλο της το φάσμα από την πρόληψη έως και την παρέμβαση, είναι σε προτεραιότητα για την δημοτική μας αρχή και για αυτό προσπαθούμε με τις ενέργειές μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής και γενικού γραμματέα του Εθνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, Νίκου Μπάμπαλου.

Διαβάστε επίσης