Δήμος Ηρακλείου Αττικής :Καλωσορίζουμε τον Ηλία στην δημοτική μας ομάδα

Με την δημοτική ομάδα του Νίκου Μπάμπαλου συνεργάζεται ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Μπάρμπας στο πλαίσιο της Κοινωνικής Συμμαχίας

Με την δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής συνεργάζεται ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της πόλης, Ηλίας Μπάρμπας, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, για σύνθεση των δυνάμεων του Δήμου στο πλαίσιο της «Κοινωνικής Συμμαχίας», μιας προσπάθειας που κάνει η δημοτική αρχή μέσα από ένα  πεδίο σύνθεσης ιδεών, πεδίο συνύπαρξης πρωτοβουλιών και συνεννόησης του Δήμου, των κοινωνικών φορέων, των επαγγελματιών και των κατοίκων ώστε να μετατρέψει την κρίση από την πανδημία σε ευκαιρία για το Ηράκλειο και τις ζωές των πολιτών.

Έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Μπάρμπα, ο δημοτικός σύμβουλος συναντήθηκε με τον δήμαρχο για να συζητήσουν πεδία σύγκλισης πάνω στο εγχείρημα της Κοινωνικής Συμμαχίας, οι δύο πλευρές διαπίστωσαν ότι υπάρχει συμφωνία στην πλειοψηφία των αρχών της εκστρατείας και, ακολούθως, ανακοίνωσαν την συνεργασία τους.

Μετά την συνάντηση ο Νίκος Μπάμπαλος δήλωσε:

«Καλωσορίζω τον Ηλία στην δημοτική μας ομάδα. Η ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μου για την Κοινωνική Συμμαχία για το Ηράκλειο αποτελεί μια ακόμη απόδειξη ότι ο Ηλίας βάζει πάνω από όλα την πόλη, κάτι το οποίο τον τιμά. Χαίρομαι ακόμη περισσότερο γιατί, από την ανταπόκριση του συναδέλφου, διαπιστώνω ότι το μήνυμά μου, πως η Αυτοδιοίκηση οφείλει πάντοτε να είναι πεδίο συναίνεσης και σύνθεσης ιδεών, βρίσκει ανθρώπους της καθημερινότητας και της δουλειάς, όπως ο Ηλίας, που το στηρίζουν στην πράξη… με πράξεις. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε πολλά μαζί για το Ηράκλειο και τους δημότες του στους μήνες και τα χρόνια που έρχονται. Καλώς ήρθες Ηλία».

Διαβάστε επίσης