Δήμος Ηρακλείου Αττικής :Νέα διαδικασία ενημέρωσης για το έργο της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη

Νίκος Μπάμπαλος: «Έργο πνοής για την πόλη μας»

 

Ενημέρωση για το έργο της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη – οι μελετητές απάντησαν για ακόμα μια φορά στις απορίες μελών του δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών.

Για τρίτη φορά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο και τις μελέτες της υπογειοποίησης της οδού Μελίνας Μερκούρη, τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου και οι δημότες του Ηρακλείου, καταθέτοντας απορίες και παρατηρήσεις – στην τελευταία – ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Το έργο αυτό, το οποίο στόχο έχει με την υλοποίησή του να απαλλάξει τις γειτονιές του κέντρου του Ηρακλείου από την έντονη, διαμπερή κυκλοφορία που σήμερα ταλαιπωρεί τις γειτονιές της πόλης, συζητήθηκε εκ νέου στο δημοτικό συμβούλιο μετά τις εκλογές του καλοκαιριού, προκειμένου να ενημερωθούν και τα νέα μέλη που κάθονται στα έδρανα του σώματος.

Η ομάδα των μελετητών που σχεδίασαν το έργο,  απάντησε για ακόμα μια φορά σε όλες τις  ερωτήσεις που τέθηκαν είτε από πολίτες, είτε από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Οι μελετητές ανέλυσαν με κάθε  λεπτομέρεια το έργο, έδωσαν πλήρως  την εικόνα που θα έχει η πόλη μετά αποπεράτωση  του έργου αυτού  και ανέφεραν αναλυτικά τα πολλαπλά οφέλη που θα έχει το σύνολο της πόλης και οι πολίτες για τα επόμενα χρόνια στην καθημερινότητά τους μετά την υλοποίηση της  υπογειοποίηση της οδού Μελίνας Μερκούρη.

Διαβάστε επίσης