Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Ολοκλήρωση έργων πεζοδρόμησης οδού Αριστοτέλους στην Καναπίτσα

Νέος πεζόδρομος στην Καναπίτσα: ολοκληρώθηκαν τα έργα πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους, δημιουργείται ενιαίος χώρος περιπάτου

Έναν νέο χώρο περιπάτου απέκτησε η γειτονιά της Καναπίτσας με την ολοκλήρωση των έργων πεζοδρόμησης της οδού Αριστοτέλους ένα έργο, που έβαλε μπροστά και υλοποίησε η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Με το νέο πεζόδρομο δημιουργείται ένας ενιαίος κοινόχρηστος χώρος για τους πεζούς, κυρίως δε τα παιδιά, αφού η νέα μορφή της οδού Αριστοτέλους ενώνει σε μια διαδρομή την παιδική χαρά της οδού Χλόης με τη νέα παιδική χαρά που κατασκευάστηκε στην συμβολή του δρόμου με την οδό Μενελάου (αναμένεται η πιστοποίησή της).

Θυμίζουμε, τα συγκεκριμένα έργα στην περιοχή της Καναπίτσας είχαν προβλεφθεί εδώ και δεκαετίες στο σχέδιο πόλης του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, χωρίς όμως να έχουν προχωρήσει, παρά μόνο μετά από τις ενέργειες της παρούσας διοίκησης του Δήμου.

«Αποδίδουμε στην Καναπίτσα ένα έργο που ο Δήμος χρωστούσε χρόνια στην γειτονιά. Με την πεζοδρόμηση της οδού Αριστοτέλους και την ενοποίηση των δύο παιδικών χαρών και της πλατείας σε έναν, ενιαίο χώρο περιπάτου δίνουμε ανάσα στην περιοχή, αναβαθμίζουμε την εικόνα, προσθέτουμε στην ποιότητα ζωής των κατοίκων», σχολιάζει ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Διαβάστε επίσης