Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συνέχεια στην ευρεία εκστρατεία ασφαλτοστρώσεων

Ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της λίστας των δρόμων.

 

Και το 2020 συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Με γοργά και σταθερά βήματα προχωράει η φετινή, μεγάλη εργολαβία της ασφαλτόστρωσης των προβληματικών οδών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Με χρηματοδότηση που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, κονδύλι που διεκδίκησε και πήρε η δημοτική αρχή του Νίκου Μπάμπαλου από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, το πακέτο ασφαλτοστρώσεων για το 2019 είναι το μεγαλύτερο από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη, επισκευάζοντας περίπου 65 οδούς και τις παρόδους τους.

Ήδη, ο μεγαλύτερος αριθμός της σχετικής λίστας των δρόμων του Ηρακλείου έχει καλυφθεί, είτε με την επίστρωση νέου οδοστρώματος, είτε με την τοποθέτηση κυβόλιθων, ειδικά σε στενές, συνοικιακές οδούς, μετατρέποντάς τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με την ασφαλτόστρωση, αυτές τις ημέρες, οδών στην βόρεια πλευρά της πόλης, ενώ θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και σε άλλους δρόμους, με χαρακτηριστικότερα τα έργα στο υπόλοιπο της οδού Πεύκων.

«Τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης ήταν από τα πρώτα που βάλαμε μπροστά στην αρχή της πρώτης μας θητείας το 2014, συνεχίσαμε για κάθε χρόνο και συνεχίζουμε ακόμα, έως ότου όλο το Ηράκλειο αποκτήσει δρόμους ασφαλείς και λειτουργικούς, όπως αξίζει δηλαδή στους Ηρακλειώτες», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.

Διαβάστε επίσης