Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μάγεψε τους Ηρακλειώτες στην πρώτη του συναυλία στην πόλη – Κατάμεστο το Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Ο Γιώργος Χατζηνάσιος μάγεψε τους Ηρακλειώτες στην πρώτη του συναυλία στην πόλη – Κατάμεστο το Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου για να χωρέσει τον κόσμο που ήρθε να απολαύσει τον συνθέτη, Γιώργο Χατζηνάσιο, να παίζει για πρώτη φορά ζωντανά στο Ηράκλειο Αττικής, σε μια μοναδική συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου. Πάνω από δύο ώρες στα πλήκτρα του πιάνου, ο Γιώργος Χατζηνάσιος ταξίδεψε τους θεατές της ξεχωριστής αυτής βραδιάς στη μουσική διαδρομή της μακράς του πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή, παίζοντας τα σημαντικότερα κομμάτια που έχουν σημαδέψει την καριέρα του, κυρίως όμως, έχουν αγαπηθεί όσο λίγα από τον κόσμο.

Φωνή στα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου έδωσαν δύο νέοι και ανερχόμενοι καλλιτέχνες, η Ηρακλειώτισσα Μαίρη Στεφανακίδη και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Είναι τιμή μου να παίξω για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Ηρακλείου και να μοιραστώ μαζί του τις δημιουργίες μου, ένα κομμάτι της ψυχής μου», το μήνυμα του γνωστού μουσικοσυνθέτη.

«Ο Γιώργος Χατζηνάσιος είναι ένας καλλιτέχνης από αυτούς που αποτελούν την ζωντανή ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Είναι χαρά να τον φιλοξενούμε στην πόλη μας και μαζί να προσφέρουμε στους Ηρακλειώτες σημαντικές στιγμές πολιτισμού», το σχόλιο του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου.

Όπως όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η συναυλία του Γιώργου Χατζηνάσιου ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Διαβάστε επίσης