Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Υπογραφεί προγραμματικής συμφωνίας με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος υπογράφει προγραμματική συμφωνία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον  καθηγητή Ευθύμιο Λέκκα.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θέλοντας να τονώσει την επιχειρησιακή του ετοιμότητα στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, εξασφάλισε την πολύτιμη συνεργασία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και του καθηγητή Δυναμικής, Τεκτονικής, Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, κύριου Ευθύμιου Λέκκα.

Η προγραμματική σύμβαση θα υπογραφεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στις 15.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Ηρακλείου (Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα)

Η επιστημονική ομάδα του κ. Λέκκα αναλαμβάνει να εκπονήσει μελέτη  χαρτογράφησης  του Ηρακλείου, περιγράφοντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της πόλης.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, με βάση τη μελέτη,  θα προχωρήσει στις παρεμβάσεις που θα κριθούν απαραίτητες, ενώ με ειδική ενημερωτική  καμπάνια με τίτλο «Μαθαίνω να προστατεύω τον εαυτό μου και τους γύρω μου» θα ενημερώσει τους μαθητές και όλους τους κατοίκους, ώστε με απλό και πρακτικό τρόπο να γνωρίζουν πως  θα μπορούν να προστατευθούν και να αντιμετωπίζουν έκτακτες καταστάσεις.

 

Διαβάστε επίσης