Δήμος Ηρακλείου: Συνέχεια στις προσπάθειες να παραμείνει η ΔΟΥ Ηρακλείου – Συνάντηση με τον πρόεδρο των Εργαζομένων στις ΔΟΥ Νομών Αττικής και Κυκλάδων

Συνέχεια στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προσωπικά προκειμένου να μην κλείσει η Δ.Ο.Υ Ηρακλείου και συγχωνευθεί με αυτή της Νέας Ιωνίας δίνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος. Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον Βασίλη Σπανάκη, πρόεδρο των Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ Νομών Αττικής και Κυκλάδων, και την Ειρήνη Σκορδά, υπεύθυνη Οικονομικών του Δ.Σ για να συζητήσουν και να διερευνήσουν τις πληροφορίες (κυρίως μέσα από δημοσιεύματα) που θέλουν την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων να μελετά το εν λόγω ενδεχόμενο.

Στη συνάντηση, διαπιστώθηκε η πλήρης ταύτιση απόψεων με τον κ. Σπανάκη να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χωρίς κριτήρια, χωρίς διάλογο και τελικά χωρίς λογική η Ανεξάρτητη Αρχή επιχειρεί να κλείσει μία από τις πιο δυνατές επιχειρησιακή Δ.Ο.Υ στον Νομό Αττικής. Και όλα αυτά, ενώ επιχειρήσεις και πολίτες απευθύνονται πλέον στις Δ.Ο.Υ ακόμα και για καθημερινές συναλλαγές. Ως Σύλλογος είμαστε στο πλευρό του Δήμου, ενώνουμε και εμείς την φωνή μας στην προσπάθεια να μην συρρικνωθούν οι προσφερόμενες υπηρεσίες γιατί είναι ξεκάθαρο ότι κάτι τέτοιο θα οδηγήσει μόνο σε υποβάθμιση και ταλαιπωρία εργαζομένων, πολιτών και επιχειρήσεων».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μπάμπαλος, ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία και τόνισε: «Έχουμε ενημερώσει γραπτώς και μάλιστα με στατιστικά δεδομένα την Ανεξάρτητη Αρχή για την αναγκαιότητα παραμονής της Δ.Ο.Υ. μας. Έχουμε μάλιστα ζητήσει και συνάντηση με τον κ. Πιτσιλή για το θέμα. Αισιοδοξούμε αλλά δεν ολιγωρούμε..», κατέληξε.  

Διαβάστε επίσης