Δήμος Ιλίου:Έτοιμο το νέο και υπερσύγχρονο κλειστό Κολυμβητήριο.

 

Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του νέου, υπερσύγχρονου κλειστού Κολυμβητηρίου που διαθέτει πλέον ο Δήμος Ιλίου στο Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης (ΕΚΑ), πραγματοποίησε σε εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων, ο Δήμαρχος Νίκος Ζενέτος.

Το Κολυμβητήριο, που πληροί όλα τα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής, διαθέτει κολυμβητική δεξαμενή με 8 διαδρομές, κολυμβητική δεξαμενή εκμάθησης και μία θεραπευτική που θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες του ΕΚΑ. Επίσης, περιλαμβάνει βοηθητικούς χώρους, ιατρείο και αποδυτήρια.

Την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου, καθώς καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια για την ανακατασκευή του. «Εξασφαλίσαμε την απρόσκοπτη και μακρόχρονη λειτουργία του σύγχρονου αυτού κολυμβητηρίου, που θα καλύψει τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Αθανάσιο Μπαντή για την άψογη συνεργασία και να τον διαβεβαιώσω ότι θα συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία στο Κολυμβητήριο. Ευχαριστώ επίσης, τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, που εργάστηκαν και εργάζονται με ζήλο, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πολίτες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται, ότι ο χώρος του Κολυμβητηρίου ανακατασκευάστηκε πλήρως με πόρους του Δήμου Ιλίου και βρίσκεται στην απόλυτη δικαιοδοσία του για να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες, ύστερα από προγραμματική σύμβαση που υπεγράφη με το ΕΚΑ.

Διαβάστε επίσης