Δήμος Ιλίου: Διεκδικείς είσαι ΑΘΛΙΟΣ!!!

Πρωτοφανής χαρακτηρισμός Υπουργού προς Δήμαρχο, και αυτό γιατί;

Γιατί ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τόλμησε να διεκδικήσει λύσεις για μείζονος σημασίας προβλήματα της πόλης όπου κατοικούν 140.000 άνθρωποι, που για τον Υπουργό κο Σπίρτζη μάλλον είναι κάτοικοι β΄ κατηγορίας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Νίκου Ζενέτου.

                     

Ανοιχτή επιστολή του Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη.

 

Ανοιχτή επιστολή απευθύνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, μετά τη συνάντηση που είχαν μαζί του εκπρόσωποι του Δήμου Ιλίου, στις 27.11.2018, για μείζονος σημασίας προβλήματα της πόλης, τα οποία άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργού και η επίλυσή τους απαιτεί αποφασιστικές παρεμβάσεις.

 

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Αντιπαρέρχομαι τον χαρακτηρισμό «ο άθλιος δήμαρχος» που εκφράσατε στους συνεργάτες μου κατά την έναρξη της συνάντησης σας. Ο πολιτικός μου πολιτισμός δεν μου επιτρέπει να σας ανταποδώσω τον χαρακτηρισμό. Ας σας κρίνουν οι 140.000 πολίτες του Ιλίου, αφού δεν κάνατε τίποτα για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής τους.

Οφείλετε, κύριε Υπουργέ, να δώσετε εξηγήσεις στους κατοίκους του Ιλίου στα παρακάτω:

  1. Ως πότε θα ταλαιπωρούνται χωρίς ΜΕΤΡΟ, αφού εσείς αλλάξετε τον προγραμματισμό του έργου;
  2. Ως πότε θα ταλαιπωρούνται από τις ανεπαρκείς αστικές συγκοινωνίες, οι οποίες είναι στην αρμοδιότητα σας;
  3. Ως πότε τα παιδιά μας θα είναι μαθητές δευτέρας κατηγορίας και θα κάνουν μάθημα σε μισθωμένη πολυκατοικία; Ένα έργο που είχε προγραμματιστεί και εσείς το παγώσατε;
  4. Ως πότε θα περιμένουν την ανάπλαση του σκεπασμένου Ρέματος Εσχατιάς, το οποίο, επίσης, είχε δρομολογηθεί και εσείς δεν ασχοληθήκατε καν με το θέμα;

-Ο-

Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της παράδοσης σχετικού υπομνήματος στον Βουλευτή Β΄ Αθηνών κ. Γεώργιο Καρρά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Δημαρχείο Ιλίου στις 09.10.2018 και ο οποίος ήταν παρών στη συζήτηση, τον Δήμαρχο Ιλίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεώργιος Λιόσης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Υγείας κ. Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος και ο Πρόεδρος ΔΕΚΤΕ κ. Γεώργιος Φερεντίνος.

Σχόλιο της Συντακτικής ομάδας της Εφημερίδας «Τα εν δήμω»:

Αναρωτιόμαστε πόσο Άθλιος μπορεί να είναι ένας δήμαρχος όταν ζητά:

Α) Μετρό στην Πόλη του;

Β) Καλύτερες Αστικές Συγκοινωνίες;

Γ) Τα παιδιά να μην κάνουν μάθημα σε μισθωμένη ανεπαρκή Πολυκατοικία;

Τελικά ΝΑΙ πόσο δίκιο έχετε κύριε Υπουργέ πρέπει να είναι ΑΘΛΙΟΣ κάποιος όταν δεν ασχολείται με ζωτικής σημασίας προβλήματα 140.000 χιλιάδων ανθρώπων.

 

 

 

Διαβάστε επίσης