Δήμος Ιλίου: Μεγάλη προσέλευση στον ΔΩΡΕΑΝ εργαστηριακό έλεγχο

πρόληψη Νεφρολογικών Παθήσεων

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον δωρεάν Αιματολογικό και Ουρολογικό έλεγχο που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιλίου, την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση Νεφρολογικών Παθήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν με την ευγενική προσφορά της Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης MEDIFIL, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

????????????????????????????????????

«Η πρόληψη σώζει ζωές, για το λόγο αυτό, υλοποιούμε πλήθος εξετάσεων που στοχεύουν αφενός στην προαγωγή της υγείας των πολιτών, αφετέρου στην ευαισθητοποίησή τους στο σοβαρό ζήτημα της πρόληψης. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά παθήσεις που στα πρώτα τους στάδια είναι ασυμπτωματικές, όπως οι νεφρολογικές, ο έλεγχος κρίνεται μείζονος σημασίας, για την αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων περιστατικών χρόνιας νεφρικής νόσου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τους συνανθρώπους μας και να τους βοηθήσουμε να κάνουν την πρόληψη τρόπο ζωής.»

Διαβάστε επίσης