Δήμος Ιλίου :Με συντριπτικό ποσοστό οι πολίτες του Ιλίου επέλεξαν Νίκο Ζενέτο

 

Μεγάλη νίκη με ποσοστό 70% κατέγραψε η παράταξη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου, αποδεικνύοντας ότι οι πολίτες του Ιλίου στέκονται πέρα και έξω από κόμματα και πολιτικές παρατάξεις και επιλέγουν ξεκάθαρα με αυτοδιοικητικά κριτήρια το Δήμαρχο της πόλης τους.

Εμφανώς ικανοποιημένος, ο νικητής των εκλογών και επανεκλεγείς για τέταρτη συνεχή φορά,  Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, δήλωσε μετά την οριστική ανακοίνωση του αποτελέσματος:

«Το μεγάλο ποσοστό, με το οποίο μας τίμησε ο λαός του Ιλίου, είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς όλων, αιρετών, υπηρεσιακών παραγόντων και συνεργατών. Ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, που δούλεψαν σκληρά για να αποτελεί το Ίλιον μια πόλη – πρότυπο. Ευχαριστώ, επίσης, τους ανθυποψήφιούς μου που κρατήσαμε όλοι μαζί ένα υψηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, με θέσεις και επιχειρήματα. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ, ωστόσο, θέλω να το απευθύνω στους πολίτες του Ιλίου. Εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους και εκείνους που μπορεί να μη μας επέλεξαν, αλλά μας έδωσαν την καρδιά τους και το χαμόγελό τους. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι διαβάσαμε τα μηνύματα που μας έστειλαν και διαπιστώσαμε ότι χρειάζεται να κάνουμε περισσότερα. Να σηκώσουμε ακόμα ψηλότερα τα μανίκια. Να συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Είμαι βαθιά ικανοποιημένος γιατί στο β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών κερδίσαμε, πάνω από όλα, φίλους και είμαι βέβαιος πως θα συνεργαστούμε μαζί για το καλό της πόλης

Διαβάστε επίσης