Δήμος Ιλίου: Νέα ενημέρωση για τη μη αποκατάσταση οδοστρωμάτων

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, η όχληση από τη μη αποκατάσταση οδοστρωμάτων επί των οδών Κρήτης, Παξών, Άρεως και Μεθοδίου έως Ψελλού δυστυχώς παραμένει, παρά τις διαρκείς πιέσεις της Δημοτικής Αρχής.

Πρόκειται για έργο που αφορά την αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Ιλίου, προϋπολογισμού 4.032.505,80€, την ευθύνη διαχείρισης και επίβλεψης του οποίου έχει η Περιφέρεια Αττικής. Το έργο βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσής του και υπολείπεται η αποκατάσταση τομών στο οδόστρωμα που δημιουργούν ενόχληση στην πόλη.

Υπενθυμίζουμε ότι, η άδεια εκσκαφής που εξέδωσε ο Δήμος μας προς την εταιρεία υλοποίησης του έργου έληξε στις 8 Απριλίου 2019 και έως σήμερα έχει συλλεχθεί πλήθος στοιχείων, που περιλαμβάνουν διαμαρτυρίες, φωτογράφηση και σύνταξη σχετικών εκθέσεων ελέγχου από την Δημοτική Αστυνομία για την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων, που θα επιβληθούν σε ένα από τα προσεχή Δημοτικά Συμβούλια.

Σημειώνεται ότι οι δαπάνες εργασιών που υλοποιεί ο Δήμος, προκειμένου να διατηρείται η περιοχή καθαρή, με προσωπικό, υδροφόρες και μηχανολογικό εξοπλισμό, θα βεβαιωθούν σε βάρος της αναδόχου εταιρείας προς είσπραξη.

Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

 Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Διαβάστε επίσης