Δήμος Πεντέλης: Έναρξη Προγράμματος Ενισχυτικής Διδασκαλίας

Την Τρίτη 17 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου,  του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Βιλιώτη Ηλία και στελεχών του Δήμου με Εθελοντές Καθηγητές που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας η οποία ξεκινάει Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017, στο 1ο Γυμνάσιο Μελισσίων.

  1. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς: κα Πενέλη Ευταλία, κα Αδριανού Μαρία, κα Γιαννακάκη Μαρία, κα Ντανά Ραφαέλλα, κ. Θανάσογλου Ιορδάνη, κ. Μουστάκη Απόστολο, κ. Παπαθανασίου Σταύρο που με διάθεση και όραμα προσφέρουν τις γνώσεις τους και τον ελεύθερο χρόνο τους διδάσκοντας στο Πρόγραμμα Ενισχυτικής Διδασκαλίας τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.
  2. Το πρόγραμμα υλοποιείται για έκτη (6) συνεχή χρονιά με επιτυχία στο Δήμο μας και στόχο έχει την κάλυψη των αναγκών των μαθητών όλων των σχολείων του δήμου μας.
  3. Οι εγγραφές συνεχίζονται και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Δ/ση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Πεντέλης (Καλαμβόκη 2Α – Μελίσσια – 2ος όροφος), στο τηλέφωνο 213 20 500 84  κ. Σιρμποπούλου Έφη
  4. Επισυνάπτεται η αίτηση καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα μαθημάτων.

 

Διαβάστε επίσης