Δήμος Πεντέλης: Ακατάλληλος ο χώρος της Πτέρυγας Μπόμπολα του Νοσοκομείου Φλέμινγκ για τη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων

Συνεχίζει η Δήμαρχος Πεντέλης κα. Δήμητρα Κεχαγιά τις εμφανίσεις της στον Τύπο και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα έτσι ώστε να γνωστοποιήσει το φλέγον θέμα της μεταφοράς μεταναστών/προσφύγων στο Αμαλία Φλέμινγκ-Πτέρυγα Μπόμπολα, στα Μελίσσια στους πολίτες.

Με την πιο πρόσφατη χθεσινή της παρουσία το μεσημέρι στον τηλεοπτικό σταθμό  Attica ΤV και την απογευματινή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΝEO ΚΑΝΑΛΙ, εξέφρασε εκ νέου την αντίθεση της με την επιχειρούμενη από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεταφορά μεταναστών/προσφύγων  στην  πτέρυγα Μπόμπολα στα Μελίσσια  και ζήτησε την άμεση ανάκληση της σχετικής απόφασης του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Μεταξύ άλλων η Δήμαρχος ανέφερε: «Είμαστε διατεθειμένοι να βγούμε στους δρόμους για να σταματήσουμε τη μεθόδευση αυτή. Δεν έχουμε απαντήσεις ως προς τον συνολικό σχεδιασμό και τι θα απαιτηθεί από εμάς ώστε να συνεισφέρουμε καθώς είμαστε πρόθυμοι να το κάνουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί και μπορούμε. Έχουμε τη διάθεση να συζητήσουμε και είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο. Για τον συγκεκριμένο χώρο όμως λέμε κατηγορηματικά όχι».

Διαβάστε επίσης