Δήμος Πεντέλης: Βράβευση Δημάρχων Τομπουλίδη και Στεργίου από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξέ

Το Σαββάτο, 27 Ιανουαρίου 2018, ο Μικρασιατικός Πολιτιστικός Σύλλογος  Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξέ διοργάνωσε την Ετήσια Χοροεσπερίδα στο κέντρο «Μαγγίνας» στα Μελίσσια.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Παναγιώτης Γκατζόλης, κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου βράβευσε τον πρ. Δήμαρχο Μελισσίων Δημήτρη Τομπουλίδη και τον Δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη για την πολύτιμη προσφορά και βοήθεια που παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια στο Σύλλογο.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο εκ μέρους όλων των μελών του Συλλόγου για την παραχώρηση της αίθουσας του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, δέσμευση την οποία είχε αναλάβει και υλοποίησε.

Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του έστειλε μηνύματα ευθύνης και πατριωτισμού και ανέδειξε την ανάγκη στην πόλη των Μικρασιατών και των Ποντίων, τα Μελίσσια, να γυρίσουμε πίσω σε ό,τι μας ενώνει και σε ό,τι μας δίνει δύναμη. Να στηρίζουμε τις ρίζες του Έθνους μας, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που οι γείτονες χώρες προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία μας και να οικειοποιηθούν την ελληνικότητά μας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε επίσης για την προσφορά του στον Σύλλογο και ο κ. Δημήτρης Τορβάς, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Στρατηγός ε.α. κ. Χρήστος Τόιλος η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Ευαγγελία Μπουσίου, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Σάββας Βορέας, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παναγιώτης Μούστρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, Θεόδωρος Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κ. Γιώργος Βορέας, η Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κα Ρένα Βλάχου, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Πεντέλης κ. Κανέλλος Γεωργόπουλος, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, η Υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων κα Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε επίσης