Δήμος Πεντέλης: Επίσκεψη Δημάρχου στην πλημμυρόπληκτη Μάνδρα Αττικής

Την Μάνδρα επισκέφθηκε την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, προκειμένου να παραδοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου η δεύτερη δόση βοήθειας με είδη σίτισης, ρουχισμού και υπόδησης για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες κατοίκους της και να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Τον Δήμαρχο υποδέχθηκαν η Δήμαρχος Μάνδρας, κα Ιωάννα Κριεκούκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Στάθης Ραγκούσης, που τον ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τις προσπάθειες που γίνονται για να επανέλθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στηρίζοντας τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στο Δήμο Μάνδρας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Δημάρχου Πεντέλης η Ανθρωπιστική Δράση Αλληλεγγύης  για τους πληγέντες της Μάνδρας θα συνεχιστεί.

Περιμένουμε την προσφορά σας για την συγκέντρωση ειδών ρουχισμού και τροφίμων μακράς διάρκειας στο Δημαρχείο στη Δ.Κ. Μελισσίων (Καλαμβόκη 2Α) καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 08:00 έως 15:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945705260 Δήμαρχος, 2132050018 Αρμόδια Υπάλληλος κα Πετσίνη Γεωργία.

Διαβάστε επίσης