Δήμος Πεντέλης: Ορκίστηκαν 12 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι

 Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης: Ορκίστηκαν 12 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι

Με 12 νέους μόνιμους εργαζόμενους, ενισχύεται η Υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης, μέσω της προκήρυξης 3Κ/2018, του ΑΣΕΠ, οι οποίοι ορκίστηκαν σήμερα Πέμπτη 24.12.19 από τη Δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά.

Πρόκειται για 4 οδηγούς απορριμματοφόρων, 1 μηχανοτεχνίτη συνεργείου αυτοκινήτων, 3 χειριστές μηχανημάτων έργου και 4 εργάτες καθαριότητας συνοδείας απορριμματοφόρων.

Στην τελετή ορκωμοσίας, εκτός της Δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά, παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Π. Βλάσσης Σιώμος, καθώς και οι προϊστάμενοι και διευθυντές των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σε δήλωση της, η Δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, εξέφρασε την ικανοποίηση της για την ένταξη των συγκεκριμένων υπαλλήλων σε μια υπηρεσία που -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε- είχε μεγάλη ανάγκη από επιπλέον προσωπικό, προκειμένου να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των πολιτών.

Και η Δήμαρχος κατέληξε λέγοντας:

«Δίνουμε από την αρχή της θητείας μας ιδιαίτερη βαρύτητα στο να καθαρίσει η πόλη μας, έχουμε κάνει σημαντική πρόοδο και οι πολίτες νομίζω ότι το έχουν διαπιστώσει. Η δική σας παρουσία θα ενισχύσει το δυναμικό μας και θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην κοινή μας προσπάθεια για μία ακόμη πιο καθαρή πόλη.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία και δύναμη στα καθήκοντα που αναλαμβάνετε. Η παρούσα δημοτική αρχή θα βρίσκεται κοντά σας σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύπτει, ώστε μαζί να επιτύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες μας».

Διαβάστε επίσης