Δήμος Περιστερίου :Λαϊκό Γλέντι ΚΟ Περιστερίου του ΚΚΕ

Φίλες/Φίλοι,

Σας καλούμε να συμβάλετε στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ το Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2019.

Στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης οι ΚΟ Περιστερίου διοργανώνουν λαϊκό Γλέντι, στο ΚΥΒΕ, την Κυριακή 1 Δεκέμβρη 2019 στις 13:00.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, χιλιάδες φίλοι του, συνεργαζόμενοι με το Κόμμα, δώσαμε μαζί αλλεπάλληλες και δύσκολες μάχες, για τα λαϊκά συμφέροντα και το δυνάμωμα του ΚΚΕ παντού, σε όλους τους χώρους δουλειάς και στις περιοχές της Ελλάδας. Ιδιαίτερα οι εκλογικές αναμετρήσεις είχαν σοβαρές απαιτήσεις και σε οικονομικό επίπεδο, γέννησαν μεγάλες οικονομικές ανάγκες στο Κόμμα.

Είναι γνωστό ότι ήταν μεγάλα τα έξοδα που αφορούσαν τα παράβολα των υποψηφίων, το τύπωμα ψηφοδελτίων και άλλων αναγκαίων έντυπων υλικών. Βάλαμε τα δυνατά μας και μαζί, όπως πάντα, αντεπεξήλθαμε, χάρη και στην αποφασιστική συμβολή όλων.

Στηριγμένοι σε σας, που ενισχύετε πάντα το ΚΚΕ, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Για να επιδράσουμε υπέρ του λαού ακόμα πιο αποφασιστικά στις εξελίξεις. Να αντιμετωπίσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να ανέβει η συσπείρωση πλατύτερων και νέων δυνάμεων για την εργατική – λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση.

Διαβάστε επίσης