Δήμος Πετρούπολης: Λαϊκός Ποδηλατικός αγώνας παίδων ενηλίκων

 

Οι ποδηλατικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 από τις 9.00 π.μ. στο Άλσος Αγίου Δημητρίου (Γραμματεία και Αφετηρία στα Υπαίθρια Όργανα Γυμναστικής μέσα στο Άλσος), σε συνεργασία με τον Π. .Σ. Οδυσσέα.

Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τα εξής αγωνίσματα:

  1. Ποδήλατο για μαθητές Νηπιαγωγείου 200 μ.
  2. Ποδήλατο για μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού 600 μ.
  3. Ποδήλατο για μαθητές Γ’ και Δ’ Δημοτικού 800 μ.
  4. Ποδήλατο για μαθητές Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού 1500 μ.
  5. Ποδήλατο για μαθητές Γυμνασίου 3000 μ.
  6. Ποδήλατο για μαθητές Λυκείου 4000 μ.
  7. Ποδήλατο ενηλίκων ανδρών-γυναικών 4000 μ.

Οι προϋποθέσεις εγγραφών είναι :

Στην περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων στον Λαϊκό Ποδηλατικό Αγώνα 2018 η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται από τον γονέα/κηδεμόνα. Με την υποβολή της αντίστοιχης αίτησης συμμετοχής θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση του γονέα για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του Λαϊκού Ποδηλατικού Αγώνα 2018 γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή φθορά στην υγεία τους.

Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Κάθε δρομέας ή γονέας- κηδεμόνας αυτού συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Ο Δήμος Πετρούπολης και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση ή όντας θεατής αυτής.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και μετά.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.

Όροι Εγγραφής- Κατάθεση Εγγραφών:

Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών (Αγ. Λαύρας 68, ώρες 10.00-18.00 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018. Πληροφορίες: 210-5065668).

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει η σωστή συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ανήλικων συμμετεχόντων τα σχολεία (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) της πόλης καλούνται να καταθέσουν στο Δημοτικό Γυμναστήριο Ανδρών-Γυναικών του Δήμου Πετρούπολης (Αγ. Λαύρας 68) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση athlitismos@petroupoli.gov.gr μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 την ονομαστική κατάσταση ανά τάξη των συμμετεχόντων του κάθε σχολείου μαζί με τις υπογεγραμμένες δηλώσεις συμμετοχής από τους γονείς -κηδεμόνες των συμμετεχόντων.

Θα γίνονται εγγραφές ενηλίκων και μεμονωμένων παιδιών και την μέρα των αγώνων στην Γραμματεία Εγγραφών, ώρα: 8.00-9.00.

Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα εάν αυτό κριθεί απαραίτητο για την ασφάλεια τους.

Διαβάστε επίσης