Δήμος Χαλανδρίου: Αγώνας Αλληλεγγύης για τη στήριξη των κατοίκων της Μάνδρας

Τη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 17:30 μ.μ. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να  πραγματοποιηθεί αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, για τη στήριξη των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας .

Το  τουρνουά αλληλεγγύης για την στήριξη των πληγέντων του Δήμου Μάνδρας Αττικής διοργανώνεται από την Δ/νση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του  Δήμου Χαλανδρίου.

Την πρωτοβουλία αυτή στηρίζουν οι αθλητικοί σύλλογοι Χαλανδρίου: Α.Ε. Χαλανδρίου,  Ατρόμητος Χαλανδρίου, Απόλλων  Χαλανδρίου καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βράχος Βριλησσού,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αργώ και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Χαλανδρίου καθώς και παλαίμαχοι διαιτητές.

Σκοπός της προσπάθειας είναι να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ποσότητα ελαιολάδου του ενός (1) λίτρου, η οποία θα διατεθεί στις κοινωνικές δομές του Δήμου Μάνδρας
Η είσοδος στο Στάδιο για την  παρακολούθηση  του αγώνα θα είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες και σας καλούμε προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους που μας έχουν ανάγκη.

Πληροφορίες: Αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας» τηλ: 2106819350

 

Διαβάστε επίσης