Δήμος Χαλανδρίου: Πλήθος κόσμου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

 Η κεντρική πλατεία του Δήμου Χαλανδρίου έβαλε τα γιορτινά της

Χαρμόσυνες μελωδίες, ευχές, γλυκίσματα, πολύχρωμα λαμπιόνια, πυροτεχνήματα και ζεστά χαμόγελα μεταμόρφωσαν το απόγευμα της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρουσία του δημάρχου της πόλης Σίμου Ρούσσου.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, την Πολυφωνική Ορχήστρα, την Παιδική Χορωδία του Δήμου, τη χορωδία του Εθνικού Ωδείου «Μ. Κανατσούλη» καθώς και τον τραγουδιστή Γεράσιμο Σπυράτο.

Τα ξωτικά έκαναν άνω-κάτω το γιορτινό χωριό που έχει στηθεί στην πλατεία και τα πυροτεχνήματα έλαμψαν στον ουρανό, προσθέτοντας μια ακόμα νότα χαράς στη γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τις λαχταριστές λιχουδιές που προσέφεραν οι καταστηματάρχες και ο εμπορικός σύλλογος της πόλης.

Ο δήμαρχος της πόλης Σίμος Ρούσσος, στο σύντομο μήνυμά του, ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να φέρει υγεία και χαρά και ευχαρίστησε θερμά όλους τους ανθρώπους των υπηρεσιών του Δήμου που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και έδωσαν με τη δουλειά και το μεράκι τους εορταστικό χρώμα στην πλατεία.

 

 

Διαβάστε επίσης