Δήμος Χαϊδαρίου:Γιορτή Τέχνης και Δημιουργίας

«ΠΟΛΥΠΛΑΝΟ 2019»

Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις «Πολύπλανο 2019», όπου θα παρουσιαστεί το ετήσιο έργο των πολιτιστικών τμημάτων του Δήμου μας.

Το μεράκι, η δημιουργία, η διασκέδαση γίνονται πραγματικότητα μέσα από τα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου Χαϊδαρίου. Έμπειροι δάσκαλοι, καθοδηγούν μικρούς αλλά και μεγαλύτερους «μαθητές» στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, τους κατευθύνουν  στα πρώτα βήματά τους στην ανακάλυψη της τέχνης και του πολιτισμού και τους βοηθούν να δημιουργήσουν αξιοθαύμαστα έργα.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας, θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αποτελέσματα της δουλειάς, που έγινε μέσα στη χρονιά που μας πέρασε, με την κορύφωση των εκδηλώσεων

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 & ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΙΣ 7 Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Τα τμήματα των ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, του ΘΕΑΤΡΟΥ, της ΜΟΥΣΙΚΗΣ και του ΧΟΡΟΥ θα μας οδηγήσουν σε ένα ταξίδι στις τέχνες και τον πολιτισμό!

Σας καλούμε όλους, μαζί με τα παιδιά σας, να δώσετε το παρόν σε αυτή τη γιορτή της τέχνης, που έχει καθιερωθεί στην πόλη μας ως θεσμός μέσα από τη μαζική συμμετοχή του κόσμου κάθε χρόνο.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιούνται εγγραφές στα πολιτιστικά τμήματα του Δήμου μας για την επόμενη χρονιά.

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διαβάστε επίσης