Δήμος Χαϊδαρίου: Αγιασμός των υδάτων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας για τον αγιασμό των υδάτων, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Χαϊδαρίου και της Διεύθυνσης Νεολαίας Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε λίγη ώρα μετά τον αγιασμό των υδάτων στον Σκαραμαγκά, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικών Συμβούλων, υπηρεσιακών παραγόντων και εκπροσώπων συλλόγων.

Στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά, ευχαριστώντας παράλληλα και όλους όσοι έχουν συμβάλει στη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και υπογραμμίζοντας πως «έχουμε καθήκον ως κοινωνία να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ούτως ώστε όλα τα παιδιά αλλά και οι ηλικιωμένοι, όσοι έχουν πρόβλημα υγείας, τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και συνολικά όλοι όσοι θέλουν να έχουν την δυνατότητα να ασχολούνται με τον αθλητισμό».

Ο Δήμαρχος βράβευσε τον αθλητή Βασίλη Τσέλο που ανέκτησε τον σταυρό. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές των προγραμμάτων ΑμεΑ του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ντανιέλε Λικάι και Μάριος Αγγελόπουλος, αλλά και οι αθλητές/τριες της Αθλητικής Ένωσης Χαϊδαρίου Ευδοξία Θωμάκου, Κωνσταντίνος Τσιάβος, Βενετία Μπάτσιου, Αφροδίτη Κατσιάρα και Φωτεινή Μέτσιου για τα μετάλλια και τις διακρίσεις τους σε πρόσφατες διεθνείς κολυμβητικές διοργανώσεις.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου εύχεται σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

Διαβάστε επίσης