Δήμος Χαϊδαρίου: Αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο «Παλατάκι»

Ένα αφιέρωμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στο «Παλατάκι» την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Διεύθυνση Νεολαίας, Αθλητικών & Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, σε συνεργασία με την συγγραφέα Ιωάννα Καρατζαφέρη.

Χαιρετισμό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απηύθυνε ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, με αναφορές στο έργο της κας Καρατζαφέρη αλλά και στον αγώνα των γυναικών. Την ίδια στιγμή, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι γυναίκες αναφέρθηκε και η εκπρόσωπος της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) Χαϊδαρίου, Έλενα Ανδριωτέλλη, μιλώντας για την δράση και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την ταινία μικρού μήκους «Εγώ Είμαι Εύα» της Ιωάννας Καρατζαφέρη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κατωμερή, αλλά και ένα μελωδικό πρόγραμμα, με δύο τραγούδια και με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, σε επιμέλεια της ηθοποιού- σκηνοθέτη Κερασίας Σαμαρά και της θεατρικής της ομάδας.

Διαβάστε επίσης