Δήμος Χαϊδαρίου: Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Α.Ε. Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της πραγματοποίησε η Α.Ε. Δάσος – Δάφνη Χαϊδαρίου. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, παρακολούθησε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων εκπρόσωποι της δημοτικής Αρχής, επικεφαλής πολιτικών παρατάξεων, αθλητές της ομάδας με τις οικογένειές τους, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Χαϊδαρίου και δημοσιογράφοι.

Στον χαιρετισμό του και μιλώντας εκ μέρους και του Δημάρχου Χαϊδαρίου, ο οποίος βρισκόταν σε ανειλημμένη υποχρέωση στη Γαλλία σε σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στο Χαϊδάρι, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητικών και Πολιτιστικών Υπηρεσιών, Νίκος Καραγιάννης, ευχήθηκε υγεία και δύναμη στους αθλητές του συλλόγου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια για αναβάθμιση που έχει κάνει η ομάδα τα τελευταία χρόνια αλλά και στη σημασία του αθλητισμού στη διαμόρφωση και προστασία των προσωπικοτήτων των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την κοπή της πίτας βραβεύτηκαν μαθητές που είναι μέλη της ομάδας και που έχουν περάσει σε σχολές, αριστούχοι αλλά και όσοι έχουν συνεισφέρει στην πορεία του συλλόγου και στον αθλητισμό γενικότερα.

Διαβάστε επίσης