Δήμος Χαϊδαρίου: Στο πλάι των εργαζομένων

Σταθερά και πάλι, στο πλάι των εργαζομένων ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

 

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και ο Αντιδήμαρχος κοινωνικών Υπηρεσιών, Ναουάφ Δαουάχερ, παραβρέθηκαν την τρίτη 10 Απρίλη, στα Δικαστήρια όπου εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα 52 εργαζόμενων συμβασιούχων που υπηρετούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου και 13 εργαζομένων μέσω 8μηνων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Η Δημοτική Αρχή, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές, υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη δουλειά των εργαζόμενων σε μόνιμες θέσεις εργασίας, γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος κατά την ακροαματική διαδικασία, «πρόκειται για εργαζόμενους, οι οποίοι στελεχώνουν τους Παιδικούς Σταθμούς και άλλες υπηρεσίες του Δήμου μας. Δίχως αυτούς, δε θα μπορούσε ο Δήμος να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις που υπάρχουν. Έχουν συμβάλει καθοριστικά με τη δουλειά τους στην ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες μας. Είναι απολύτως απαραίτητοι και πρέπει να μονιμοποιηθούν

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει η απόφαση του δικαστηρίου.

Η μοναδική λύση που θα δώσει τέλος στην εργασιακή ομηρία που βρίσκονται και στα οξυμένα προβλήματα των Υπηρεσιών του Δήμου, είναι η μονιμοποίηση στις θέσεις τους.

Αυτό προσκρούει στην απαγόρευση από την κυβέρνηση των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού.

Ως Δημοτική Αρχή, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το δίκιο των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλεία, με δικαιώματα.

 

Διαβάστε επίσης