ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΕ Α.Ε.Ι. KAI Τ.Ε.Ι.

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» έγινε την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 η εκδήλωση κοπής πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου και βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των Δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής   που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Ιούνιο του 2017.

Στην εκδήλωση έκαναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος,  o Aντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Παρασκευή η Πόλη μας» Γ. Μαργαρίτης, Αντιπρόεδρος της Α΄/βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και ο  Διευθυντής Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης Β΄Αθήνας Αθ. Φαλούκας.  Ακολούθως έγιναν  η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παιδείας και οι βραβεύσεις των  επιτυχόντων.

Παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Σωτ. Ησαΐας, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου  Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων  Γ. Πίσπα, διευθυντές Σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.α.

Ειδική μνεία κάνει το Γραφείο Παιδείας στα παιδιά αθλητές που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και τα οποία εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκαν στην εκδήλωση.

 

 

Διαβάστε επίσης