ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ:Το 2ο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι είναι εδώ.

όλη η Πόλη μια Γιορτή - Κυριακή 3 Μαρτίου Ολη η Πόλη μια Γιορτή - Κυριακή 3 Μαρτίου. 

Το 2ο Ηρακλείωτικο Καρναβάλι, η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή που στήνει το Τμήμα Πολιτισμού και οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να κάνουν όλη την πόλη ένα πάρτι, όλους τους Ηρακλειώτες μια παρέα είναι λίγες ημέρες μακριά. Την Κυριακή 3 Μαρτίου η παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών ξεκινάει στις 12.00μμ επί της λεωφόρου Ηρακλείου (Δρυάδων έως Πολυτεχνείου) για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία όπου τα γκρουπ της παρέλασης μαζί με τους θεατές θα στήσουν μια μεγάλη γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Στην παρέλαση συμμετέχουν τα παιδιά και οι γονείς από τα σχολεία του Ηρακλείου όλων των βαθμίδων, οι παιδικοί σταθμοί, οι σύλλογοι της πόλης, τα – πάντα ενεργά – ΚΑΠΗ του Δήμου, αλλά και απλές παρέες Ηρακλειωτών.

«Στόχος μας είναι η πόλη να ξεφαντώσει, να γίνουμε έστω και για λίγο όλοι και πάλι παιδιά, χωρίς έγνοιες, χωρίς προβλήματα, μόνο με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση. Για αυτό σας καλούμε να μασκαρευτείτε και να έρθετε και εσείς στο μεγάλο μας πάρτι, στο 2ο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Στο κλείσιμο της περυσινής διοργάνωσης, η οποία έβγαλε χιλιάδες Ηρακλειωτών στους δρόμους της πόλης για να γιορτάσουν όλοι μαζί, δώσαμε την υπόσχεση φέτος να επανέλθουμε με μια μεγαλύτερη καρναβαλική παρέλαση, με μια μεγαλύτερη γιορτή. Έτσι και έγινε: το 2019 έχουμε περισσότερες συμμετοχές, περισσότερα άρματα για την παρέλαση, περισσότερο χαρούμενη διάθεση. Το Ηρακλειώτικο Καρναβάλι είναι εδώ. Σας καλώ να το ζήσουμε όλοι», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Αναλυτικό πρόγραμμα – συμμετοχές της παρέλασης

Έναρξη

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ Α.Σ. ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Άρμα ΠΙΝΟΚΙΟ

ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ & ΚΑΠΗ ΕΡ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΕΣ…και  ψεύδονται και τρώνε»

Άρμα Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΑΝΕΣΗ ΘΕΜΑ «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ»

Άρμα ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ

14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΜΑ «ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ»

Άρμα ΚΑΡΑΒΙ

ΟΠΑΚΜ ΘΕΜΑ «ΠΕΙΡΑΤΕΣ»

1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΜΑ «ΒΥΘSOS»

Α.Σ. ΙΩΝΕΣ ΘΕΜΑ «ΝΑΥΤΑΚΙΑ»

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΜΑ «ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ»

Διαβάστε επίσης