ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ  ΠΟΛΗ.

ΑΣΠΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ, ΣΟΥΦΛΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΠΟΥΡΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΜΠΑΛΟΥ

Στην ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές προχώρησε, σήμερα το απόγευμα, ο επικεφαλής της Παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» και Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, κ. Νίκος Μπάμπαλος.

Οι νέοι υποψήφιοι κ. Ηλίας Ασπιώτης, κ. Στάθης Παπουτσής, κ. Σάκης Σκαμνάκης,  κ. Δημήτρης Σούφλας και κ. Ηλίας Τσαπούρας,  στη συνάντηση που είχαν με τον κ. Νίκο Μπάμπαλο,  συζήτησαν για θέματα τόσο της καθημερινότητας στην πόλη όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ευρύτερα, θέτοντας τον προβληματισμό και τα επιχειρήματά τους, υπό την επαγγελματική οπτική του ο καθένας σε σχέση και με τις κοινωνικές αναφορές του. Πιο συγκεκριμένα:

ο κ. Ηλίας Ασπιώτης, είναι εκπαιδευτικός, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής στον Αθλητικό Σύλλογο «Ίωνες Ηρακλείου» και Coach στην Εθνική Ομάδα ΚικΜπόξινγκ, πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, και του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Ο κ. Στάθης Παπουτσής με σημαντική εμπειρία και συνεισφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, έχει υπηρετήσει το Δήμο Ηρακλείου και τα κοινά από διάφορες θέσεις ευθύνης και είναι  συνταξιούχος του ΟΤΕ με έντονη συνδικαλιστική δράση στην ΠΕΤ –ΟΤΕ.

Ο κ. Σάκης Σκαμνάκης με ενεργό συμμετοχή σε συλλογικότητες και κοινωνικές δράσεις, είναι σχεδιαστής μόδας –στυλίστας, έχει βιοτεχνία με θεατρικά ενδύματα στο Ηράκλειο, και είναι αντιπρόσωπος εταιρίας ξενοδοχειακού ιματισμού.

Ο κ. Δημήτρης Σούφλας είναι δικαστικός υπάλληλος, διπλωματούχος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και πτυχιούχος Μηχανικός Η/Υ Συστημάτων του ΑΤΕΙ Πειραιά, με εξειδίκευση στα Συστήματα Επικοινωνιών Δεδομένων και στη Διασφάλιση Ποιότητας.

Ο  κ. Ηλίας Τσαπούρας, Ταξίαρχος ε.α του Πυροσβεστικού Σώματος με συμμετοχή σε πολλές ανθρωπιστικές δράσεις, έχει διατελέσει Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δωδεκανήσου και Βορείου Τομέα Αττικής, και, μεταξύ άλλων, έχει εξειδικευθεί στην Πολιτική Προστασία.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, όλοι οι υποψήφιοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνεργασία τους με τον κ. Νίκο Μπάμπαλο, δηλώνοντας πρόθυμοι και έτοιμοι να αγωνιστούν μαζί του για μία καλύτερη και πιο ανθρώπινη πόλη.

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ  ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ

Διαβάστε επίσης