ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ :ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΤΕΤΑΡΤΗ 18/12/2019, ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

 Πρώην και νυν διοίκηση της περιφέρειας Αττικής και του ΕΔΣΝΑ έχουν συμφωνήσει στη συνέχιση της λειτουργίας της εγκατάστασης της Φυλής για -τουλάχιστον- άλλα δέκα χρόνια και προετοιμάζουν το έδαφος για νέους ΧΥΤΑ στη Δυτική Αττική (π.χ. στο λατομείο Μουσαμά). Για πάνω από πενήντα χρόνια υποθηκεύουν την υγεία, το περιβάλλον, τις ζωές και το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Φτάνει πια! Ο κόμπος έφτασε στο χτένι!

  Απαιτούμε:

Να κλείσει τώρα η χωματερή της Φυλής.

Να ακυρωθεί ο διαγωνισμός για νέους ΧΥΤΑ στην εγκατάσταση της Φυλής

Να σταματήσει κάθε διαδικασία για τη λεγόμενη επέκταση – αναβάθμιση του ΕΜΑΚ Φυλής Να απομακρυνθεί ο αποτεφρωτήρας των επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων

Να καταργηθεί το καθεστώς των αντισταθμιστικών

Να καταργηθεί η πρόβλεψη του νόμου 3164/2003, σύμφωνα με την οποία προβλέπεται ως χώρος υποδοχής απορριμμάτων (και) το λατομείο ΜΟΥΣΑΜΑ, μια ανάσα από την πόλη μας

Όλοι και όλες στη μεγάλη συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, που διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, με την υποστήριξη φορέων και συλλογικοτήτων της πόλης και της υπόλοιπης Δυτικής Αθήνας – Δυτικής Αττικής την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.

 (Προσυγκέντρωση, στις 12 το μεσημέρι, στο δημαρχείο Πετρούπολης, πορεία κατά μήκος της λεωφόρου 25ης Μαρτίου – Πετρουπόλεως και συγκέντρωση στη συμβολή Θηβών και Πετρουπόλεως ).

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ

 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε επίσης