Δήμος Αιγάλεω: Εκδήλωση προς τιμήν του Γιώργου Κατσαρού

????????????????????????????????????

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου η εκδήλωση προς τιμήν του μουσικοσυνθέτη-δεξιοτέχνη του σαξοφώνου, Γιώργου Κατσαρού και των 52 χρόνων προσφοράς του στη μουσική, στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος». Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πρόεδρος του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Πολιτιστικού Κέντρου ΞΕ.ΚΟΙΝ.Α. κ. Απόστολος Παπαδόπουλος.

Για την προσφορά του στην ελληνική μουσική αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας. Για τη ζωή και το έργο του μίλησαν ο Τεχνοκριτικός, Φιλόλογος Συγγραφέας κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος, ο Μουσικοσυνθέτης κ. Μίμης Πλέσσας, η Στιχουργός-Μουσικός Παραγωγός κ. Λουκία Κάρρερ-Πλέσσα και ο Επιστημονικός Συνεργάτης Δημόκριτου κ. Νικόλαος Κατσαρός.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του συνοδευόμενος από τον Μίμη Πλέσσα στο πιάνο συγκίνησαν τους παρευρισκόμενους με τις εξαιρετικές μελωδίες τους.

Την ευθύνη του καλλιτεχνικού προγράμματος είχε ο κ. Θοδωρής Πετρόπουλος από το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού. Συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Σπύρος Κλείσσας & Κωνσταντία τραγούδι, Αθηνά Τασούλα & Δημήτρης Σινανόγλου τραγούδι-κιθάρα-κρουστά, Γιάννης Τσατούχας βιολί και  Άγγελος Παπαδημητρίου μπουζούκι. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η κ. Κατερίνα Πετροπούλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού κ. Γιάννα Χριστόγλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Αιγάλεω» κ. Γιάννης Γκίκας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Περράκης.

Διαβάστε επίσης