Ενωμένο Μαρούσι: Γ.Καραμέρος Δίνουμε νέα πνοή στο Μαρούσι και φρέσκες ιδέες.

Συνέντευξη για τις προτεραιότητες του Αμαρουσίου αλλά και για την ανάγκη για ακομμάτιστη αυτοδιοίκηση, έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Καραμέρος, .  «Όταν μιλάμε για επανεκκίνηση, δεν το λέμε θεωρητικά. Εδώ εμείς στο Μαρούσι έχουμε συγκεκριμένες προτεραιότητες, έχουμε ένα περιβαλλοντικό πνεύμονα το δασόκτημα Συγγρού, έχουμε έναν αθλητικό πνεύμονα το ΟΑΚΑ, έχουμε ένα σημαντικό πρόβλημα το κυκλοφοριακό που πρέπει να το αμβλύνουμε. Πρέπει να μετατρέψουμε την πόλη πιο ανθεκτική με την κλιματική αλλαγή η οποία δημιουργεί τα προβλήματα  που βλέπουμε σε όλη την Ελλάδα και κυρίως πρέπει να ξαναδούμε την καθημερινότητα, δηλαδή την καθαριότητα, τα πεζοδρόμια αλλά και τον φωτισμό με συστήματα LED, πράγματα τα οποία είχαν αφεθεί λιγάκι στον αυτόματο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της παράταξης # Ενωμένο Μαρούσι και πρόσθεσε: «Στο συνδυασμό μας έχουμε επιστήμονες, εργαζόμενους, επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες από διάφορους ιδεολογικούς χώρους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν αυτό το οποίο λείπει στην πόλη, φρέσκιες ιδέες και μια νέα πνοή.

Είμαστε ανεξάρτητοι, χωρίς κομματικό χρίσμα και έχουμε υποψηφίους από όλα τα κόμματα. Είμαι μέλος των Οικολόγων Πρασίνων εδώ και μια δεκαετία και είμαι επικεφαλής ενός συνδυασμού με σαράντα πέντε υποψηφίους, τουλάχιστον είκοσι είναι από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα αν μας στηρίξουν άνθρωποι που στηρίζουν το Κίνημα Αλλαγής ή οι Οικολόγοι, οι κάποιοι που είναι ΣΥΡΙΖΑ ή η μισή Νέα Δημοκρατία αυτό είναι ευπρόσδεκτο.

Κανένας δεν κρύβει την ταυτότητά του, όμως έχουμε ζητήσει από τα μέλη του συνδυασμού μας να βάλουν στο συρτάρι τις κομματικές τους ταυτότητες δεξιές, αριστερές, κεντρώες για να κοιτάξουμε όλοι την πόλη, η οποία μετά από 13 χρόνια θητείας του κυρίου Πατούλη χρειάζεται μια επανεκκίνηση.

Απέναντί μας έχουμε όχι τη Νέα Δημοκρατία ή κάποιο άλλο κόμμα, αλλά ανθρώπους οι οποίοι είναι 25 με 30 χρόνια στη διοίκηση και ανθρώπους που ήρθαν κομματικά διορισμένοι χωρίς να έχουν γνώσεις στην αυτοδιοίκηση».

Διαβάστε επίσης